Åpner muligheten for eksterne drivere i Rock City-bygget: – Vi håper å få til den effekten at når flere er i samme hus, så blir det et spennende tilbud

Namsos kommune ser på nye løsninger for aktiviteten i Rock City, og åpner for at private aktører kan overta drifta i deler av bygget.

SØKER ETTER DRIVERE: Det jobbes nå med å finne ut hvordan Rock City-bygget skal organiseres framover. En potensiell løsning er å få inn eksterne drivere, men når avgjørelsen på vegen videre tas er ikke fastsatt. – Jeg håper at man ender opp med et vitalt bygg, og da er det bedre å ta seg litt tid hvis det er behov for det, sier Ann Evy Duun, kommunalsjef for kultur og inkludering i Namsos kommune.  Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

NAMSOS: For å videreutvikle tilbudene i Rock City-bygget, er Namsos kommune nå på utkikk etter en ekstern driver av NTE Arena, lydstudioet og potensielt tilhørende kontorfasiliteter. Ideen om nye konsept dukket opp i et innspillsmøte med det profesjonelle kunst- og kulturfeltet under prosessen med kommunesammenslåing.