Vinkongen Sigurd Wongraven lanserer sin første øl: – Vi vil vise fram vårt ypperste potensial når det gjelder kvalitet

Etter nærmere åtte år på planstadiet har den utflytta overhallingen fått med seg en av landets største ølpionerer med på laget, og fredag kommer den første ølen i polhyllene.

UTVIDER PORTEFØLJEN: Sigurd Wongraven (44) har blitt en av storselgerne av vin på Vinmonopolet. Nå har han og ølpioneren Kjetil Jikiun gått sammen for å lage et sommerøl som skal holde et skyhøy nivå. – Kjetil fikk velge det han trengte for å få til et brygg som var så bra som overhodet mulig, sier Wongraven.  Foto: Marius Viken

NAMDALSAVISA

OSLO: Svartmetallmusiker og utflytta overhalling Sigurd Wongraven (44) har i løpet av de siste ti årene blitt en av landets mest suksessrike vinmakere, og solgte nær en million liter av sine tre hovedviner på Vinmonopolet i fjor.