Da jeg trengte lokalsykehuset mitt

Må få sende en stor takk til sykehuset Namsos og lokalsykehuset mitt

  Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

Fantastiske leger og helsepersonell. At de tar de riktige når det blir akutt, og tar vare på pasient og pårørende. Samarbeider godt med St.Olavs i Trondheim. Veldig bra!


Marita (56) fra Overhalla var nære døden – takker nærsykehuset for at hun fortsatt er i live

– Vi må beholde nærsykehusene, vi er mange som trenger det, sier Marita Furulund Grande. Hun har nylig hatt behov for omsorgen fra dyktige leger og helsepersonell, og hun takker sin skaper for at helikopterlandingsplassen på sykehuset var intakt da hun trengte lynrask hjelp.


For 14 dager siden ble jeg i all hast fraktet i luftambulanse fra sykehuset Namsos til St. Olavs hospital. Jeg fikk kjenne på viktigheten av å ha en landingsplass for luftambulansen ved Sykehuset Namsos. Den omsorgen og tryggheten de ansatte på sykehuset Namsos ga meg, kan ikke beskrives. Følte meg trygg mens jeg lå på intensiven, og til jeg kom i luftambulansen

Flinke leger, gode medisiner og godt utstyr er årsaken til at jeg idag, 14 dager senere føler meg «frisk». Gjør litt daglige gjøremål, kommer sakte men sikkert tilbake til det daglige liv. Er bare så evig takknemlig for helsevesenet i Norge! Og at vi må beholde lokalsykehusene... Vi er mange som trenger det!