For en måned siden ønsket namdalsordførerne et hastemøte med Erna Solberg om rovdyrkrisen – nå forventer de at statsministeren kommer på banen

Her står 11 opprørte ordførere og krever at statsminister Erna Solberg kommer på banen – for å finne ei løsning på konflikten mellom rovdyr og beitedyr i Grong og Namsskogan.

Ordføreropprør: De 11 ordførerne i Namdal regionråd ba dfor en måned siden om et hastemøte med statsministeren om den pågående rovdyrkrisen. Men fortsatt er det ikke blitt et møte. Nå er tålmodigheten slutt. Foran: John Einar Høvik, Osen, Borgny Kjølstad Grande, Grong, Stian Brekkvassmo, Namsskogan og Arnhild Holstad, Namsos. Andre rekke: Per Olav Tyldum, Overhalla og Elisabeth Helmersen, Leka. Tredje rekke: Olav Jørgen Bjørkås, Flatanger Hans Oskar Devik, Røyrvik, Bente Estil, Lierne og Amund Hellesø, Nærøysund. Bak (på lerretet): Hege Nordheim Viken, Høylandet.  Foto: Espen Fossland

NAMDALSAVISA

NAMSOS: 29. mai sendte Namdal regionråd et brev, undertegnet av samtlige ordførere i Namdalen, til statsminister Erna Solberg, der de ber om et hastemøte om rovdyrkrisen, som spesielt kommunene Grong og Namsskogan opplever hardt og brutalt.