Lanserer egen namdalsliga i fotball

Spillum-trener Kristoffer Selvåg har lansert ideen om en egen fotball-liga for lagene med tilhørighet nært Namsos. Konseptet, som får støtte blant flere kolleger, skal han jobbe hardt for å realisere dersom det ikke blir noe av årets breddefotballsesong.

LUFTER IDEEN OM NAMDALSLIGA: Spillum-trener Kristoffer Selvåg foreslår at fjerde, femte og sjettedivisjonslagene i seniorfotballen i Midtre Namdal slår seg sammen og danner egen liga, dersom det vanlige seriespillet blir lagt på is. Her sammen med trenerkollega Kristian Strand i sjettedivisjonsklubben Spillum IL.   Foto: Bastian Øien Alstad

NAMDALSAVISA

SPILLUM: – Spillernes største ønske er jo å krige mot likesinnede på gressmatta. Om seriestarten ikke blir før 1. september eller avlyses helt, har jeg tenkt på ideen om å lage en egen serie med lagene fra Namsos kommune og kanskje Flatanger og Overhalla. I så fall ser vi bort i fra alle divisjoner og andrelag, og bare nyter det å spille oppgjør mot hverandre, slår A-lagstrener for Spillums herrelag i sjettedivisjon, Kristoffer Selvåg fast.