Magne skulle spilt lensmann i teaterstykke på Rørvik – nå blir det sommerlig konsert i stedet

For første gang siden Norge ble nedstengt under koronakrisa, kan en musikalsk trio endelig opptre for publikum igjen. Det skjer i Rørvik kirke.

KOMMER TIL RØRVIK: Ekteparet Magne Fremmerlid og Charlotte Fongen tar med seg pianist Odd Johan Overøye for å holde konsert i Rørvik kirke 4. juli. – Det blir en feelgood-konsert hvor vi viser noe av det vi selv liker, og det blir med et sommerlig tilsnitt, sier Fremmerlid.  Foto: Pressebilde

NAMDALSAVISA

RØRVIK: Opprinnelig skulle sangeren Magne Fremmerlid spilt rollen som lensmann Jens Ågesen i oppsetninga av «Barbro» i Rørvik denne våren. Forestillinga ble utsatt av koronapandemien, men Fremmerlid hadde likevel lyst til å reise til kystbyen likevel.