En uvanlig sykkelsesong for proffsyklist Kristian (24)

Sesongen ble ikke helt som proffsyklist Kristian Aasvold hadde tenkt. Koronaviruset satte en stopper for alt av rittdeltakelse for 24-åringen fra Snåsa. Men nå ser han lys i enden av tunnelen.

FÅTT TRENT BRA: Kristian Aasvold er klar for å bite fra seg når sykkelsesongen begynner igjen.  Foto: PRIVAT

NAMDALSAVISA

TRONDHEIM: Februar 2020: Kristian Aasvold debuterer som proffsyklist i flere etapperitt i Spania. Todagersrittet Vuelta de Murcia, endagersrittet Clasica de Almeria og femdagersrittet Vuelta a Andalucía Ruta Ciclista Del Sol gjennomføres i løpet av ti dager. Dette er den harde realiteten til førsteårsproffen fra Snåsa. Skal han bli best må slike intensive rittdager gjennomføres. Kristian gjør seg langt på nær bort. I femdagersrittet i Andalucia stiller flere sykkelstjerner som danske Jakob Fuglesang i tillegg til at hele Tour de France-laget til Bahrain-McLaren deltar. Kristian ender på 33. plass sammenlagt, kun en taktisk bommert unna topp 20 plassering i følge han selv.