Korona førte til rideleir i Kvernbakkan

Marie (12) var ikke i tvil, hun bare måtte være med på rideleir i sommerferien

Hun deltar på rideskole i Kvernbakkan til vanlig og elsker hester. Da hun fikk høre at de skulle arrangere rideleir, var hun ikke i tvil. Marie Smevik Finnanger måtte være med.

STALLARBEID: På leiren får de både ri på hest og lære seg stallarbeid. Her steller Sigrid Natalie Våge Bergum (9), Helena Walewska (9) og Marie Smevik Finnanger (12) med hesten før de skal ut å ri.   Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

KVERNBAKKAN: For på Kvernbakkan gård i Vemundvik er det full rulle med rideleir denne uka. Ideen kom etter flere forespørsler fra foreldre til barn som er med på rideskole på gården til vanlig. Tilbudet engasjerte de som har drevet med hest før, men også barn som aldri har ridd på hest. .