Skulptøren Arne Rygvold (65) tilbake til røttene på sagbruksmuseet: – Passet som hånd i hanske

Han vokste opp med et nært forhold til sagbruk og har hatt et kunstnerliv hvor treverk har vært sentralt. Derfor føltes det naturlig for Arne Rygvold å ha arbeidsopphold på Spillum.

TRIVES: Under oppholdet på Norsk sagbruksmuseum har Arne Rygvold jobbet med flere prosjekter som skal presenteres i løpet av det neste året. – For meg har det vært veldig fint å komme hit, for da kommer jeg bort fra daglige rutiner, sier han.  Foto: Tor Martin Årseth

NAMDALSAVISA

NAMSOS: I fjor var det Arne Rygvold som ble valgt ut til å motta Trøndelag fylkes arbeidsstipend etter stipendutstillingen på Kunstmuseet Nord-Trøndelag. En del av stipendet er et opphold på Snedkeriet ved Norsk sagbruksmuseum på Spillum.