Simen Nysæter drømmer om nok et stevne i Namsos

– Vi går bare og krysser fingrene

Simen Nysæter har utnyttet koronaperioden godt, og mener han aldri har vært i bedre fysisk form. Den store drømmen er at samfunnet åpner opp, slik at det kan bli arrangert nok et proffstevne i Namsos i desember.

KLAR FOR SYKKELFERIE: Simen Nysæter starter ferien på hjul med familien. Turen startet mandag med en sykkeltur til Lund, for deretter og sykle på Leka.   Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Foran ham venter en tre uker lang sommerferie. Med sykkelen godt pakket med sovepose og turmat, er Simen Nysæter klar til å ta fatt på en ukes sykkeltur sammen med familien i Namdalen. Turen startet mandag formiddag hvor Lund og deretter Leka sto på programmet. Bokseren fra Namsos mener vi er heldige som har så fin natur i nærområdet.