B-Gjengen fikk kulturprisen i Bindal

– Dette er stor stas for oss

Medlemmene i B-Gjengen er ydmyke, glade og stolte over å ha fått årets kulturpris i heimkommunen.

SEILER VIDERE: Det at koronapandemien satte en stopper for det meste de skulle gjøre i sommer bruker ikke B-Gjengen tid på. De brukte heller kunstpausen til å jobbe kreativt med nye sanger og finpussing av det som allerede er spilt inn. Og de rakk også å hanke med seg en kulturpris fra Bindal kommune i løpet av sommeren. Fra venstre: Hans Otto Helstad, Dag Christer Brønmo og Tom Rune Helstad. 

NAMDALSAVISA

TERRÅK: – Dette er en pris som henger veldig høyt for meg. Det er veldig mange på de lista over tidlige vinnere som opp gjennom årene har vært store forbilder for meg. Deriblant min morfar, sier vokalist og frontfigur Dag Christer Brønmo.