Sørvik og Hellesø ønsker begge andreplassen på Ap-lista

Mange av Aps lokallag vil kreve at Namdalen får andreplassen på stortingslista, bak Ingvild Kjerkol fra Stjørdal. Viknaværingene Terje Sørvik og Amund Hellesø vil kjempe om den plassen.

DISPONIBEL: Viknaværingene Amund Hellesø (til venstre) og Terje Sørvik har begge sagt at de er disponibel for Ap når stortingslista skal vedtas. Begge bekrefter at de er åpen for å bekle andreplassen på lista  Foto: Lena Erikke Hatland

NAMDALSAVISA

Nominasjonsprosessen er ikke kommet skikkelig i gang i Ap enda, det skjer først etter ferien, ifølge nominasjonskomiteens leder Skjalg Åkerøy. Men det er allerede klart at Kjerkol ønsker å fortsette som partiets representant fra Nord-Trøndelag og at andrekandidaten Arild Grande sier takk for seg i rikspolitikken etter valget neste høst.