Aksel har åpnet sportsbutikk på Kongsmoen

Selger mye mer over disk enn i nettbutikken

– En av de første dagene var det en nordlending som lurte på om vi drev med romfart også, humrer Aksel Lona. Han er innehaver av AXL Sport og Fritid, som ligger i de gamle lokalene til den nedlagte Coop-butikken på Kongsmoen.

SERVICE: Kjøpmann Aksel Lona hjelper kunde Magne Andreas Raaum (til venstre) med å finne riktig klesplagg.  Foto: Birger Aarmo

NAMDALSAVISA

KONGSMOEN: Den spøkefulle nordlendingen tenkte nok på det store spekteret av varer som butikken tilbyr. Her kan man få tak i alt mulig rart, og enten du er på jakt etter norskprodusert hundemat, jakt- og fritidsklær, termoser, rulleski eller verktøy så finner du det her. Butikken hadde offisiell åpning den 6. juni, og ifølge Lona har butikken kommet seg ut av startgropa i et ganske respektabelt tempo.