Fotballspillere over 13 år må bestå «koronakurs» – ellers får de ikke delta

Namdalske fotballedere frykter flere faller fra

Namdalske ungdoms- og seniorfotballspillere må bestå et «koronakurs» før de får komme tilbake på gressmatta etter sommerferien. Klubbene håper spillerne beholder motivasjonen og tror de fleste vil gjennomføre kurset.

MÅ KURSES: I august må alle fotballspillere over 13 år bestå et kurst før de kan returnere til organisert fotball.   Foto: Erik ALmås

NAMDALSAVISA

NAMDALEN: I løpet av de neste ukene blir alle fotballspillere over 13 år nødt til å gjennom et smittevernskurs for å få lov til å spille organisert fotball. Norges Fotballforbund, som mandag publiserte nyheten om kurset på egne nettsider, opplyser at ungdomsspillere må ta kurset i løpet av august, mens seniorspillere over 20 år må ha gjennomført kurset før de kan starte igjen.