God stemning under åpningen av «Trøndersk matfestival på hjul» i Rørvik

I morgentimene før åpningen av «Trøndersk matfestival på hjul», lå regnet og truet de lokale aktørene som hadde stilt opp matbod på torget i Rørvik. Til oppholds og fornøyde lokalmatprodusenter ønsket ordfører Amund Hellesø velkommen til den første matfestivalen på hjul.

REPRESENTERER LIERNE: Roy Inge Bergli i Liverten og Jon Anders Husby i Baxt Lierne er spente på om det vil dukke opp folk i løpet av dagen. De syns matfestivalen er et viktig tiltak for å starte opp igjen etter en tøff koronatid.  Foto: Martine Torstad Arnø

NAMDALSAVISA

RØRVIK: – Engasjementet fra Oi! Trøndersk Mat og Drikke og lokale matentusiaster og produsentene i forbindelsen med mini-touren i Namdalen er fantastisk. I dag får vi se hvor stort mangfold Namdalen har av lokale matprodusenter, alt fra kystens perler til hav og landbruksprodukter, sa ordfører Hellesø i åpningstalen.