43 personer i karantene etter rutineglipp

Koronasmittet ansatt ved St. Olavs skulle vært i karantene

St. Olavs beklager sterkt at den ansatte som har testet positivt for korona, ikke ble satt i karantene da vedkommende returnerte fra en reise til et land utenfor EU/EØS/Schengen. Til sammen er nå 43 personer satt i karantene på grunn av denne hendelsen.

SATT I KARANTENE: – Det viktige nå er at smittesporingen har avdekket alle vedkommende har vært i kontakt med på sykehuset, og at disse er satt i karantene, sier fungerende fagdirektør Hilde Pleym ved St. Olavs hospital 

NAMDALSAVISA

TRONDHEIM: – Vi har nå gått gjennom saken i sin helhet, og det viser seg at den ansatte skulle gått i ti dagers karantene ved hjemkomst. Vi beklager at dette ikke ble gjort, og vi forsikrer oss nå om at informasjon om hva som gjelder er godt kjent både for ledere og ansatte, sier fungerende fagdirektør, Hilde Pleym i en pressemelding.