Sommerjobb med bratt læringskurve for unge oppdrettsvikarer

I sommer har Heine Valø Nordbøe, Andrine Brøndbo og Emilie Hegge fått muligheten til å være sommervikarer hos SalmoSea i Rørvik. I to uker får de prøve seg inne i slakteriet, ute ved merdene og lære mer om oppdrettslaks.

14 DAGER: I sommer skal Heine Valø Nordbøe (15) , Andrine Brøndbo (16) og Emilie Hegge (16) fra Trondheim jobbe 14 dager hos SalmoSea. Ungdommene ser på sommerjobben mer som ferie enn jobb.   Foto: Martine Torstad Arnø

NAMDALSAVISA

FLERENGSTRANDA: – Jeg synes det er fint å få tilbud om å være her, det er ikke mange bedrifter som tilbyr å ta inn sommervikarer som er så unge. Også er det en spennende bedrift å jobbe hos, vi lærer mye nytt og får oppleve en arbeidshverdag vi ellers ikke tenker over, forteller Emilie Hegge.