Det spøker for herrelaget til Namsos håndballklubb

Har tre spillere, ingen trener og ikke fellesøkter: – Tviler på at vi stiller lag

Kun tre herrespillere i Namsos håndballklubb har meldt seg før kommende sesong. Lagleder for seniorene, Kristoffer Borgan, tror det spøker for 4. divisjonslaget, men sportslig leder Jarl Espen Sjursen lover at klubben stiller lag – selv på bekostning av G20-troppen.

HÅPER PÅ FLERE SPILLERE: Spillende trener Kristoffer Berg Borgan (bildet) håper å få utvidet spillerstallen etter at de sju spillerne som tok turen til Sandnessjøen måtte reise slukøret heim igjen etter nok et tap i serien.  Foto: Erik Almås

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Om knappe to måneder blåses håndballsesongen i gang, og lagleder for seniorene, Kristoffer Borgan, sier at kun tre seniorspillere så langt har sagt at de ønsker å spille.