Kultursektoren har allerede tapt milliardbeløp – nå ser det også ut til at folk begynner å bli lei av digitale kulturopplevelser

En av fem nordmenn har den siste måneden deltatt på digitale kulturopplevelser. Men flere begynner å gå lei og savner levende kultur.

LIVESTREAMING: NTE Arena sessions var blant mange artister som ble fulgt på nett da kulturlivet måtte stenge dørene i mars. En undersøkelse av Opinion viser at folk begynner å bli mettet på digitale kulturopplevelser.   Foto: Tor Martin Årseth

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Koronakrisen har rammet kulturlivet hardt, og festivalsommeren og en rekke arrangementer er avlyst. Likevel tyder stadig mindre på at interessen for digitale kulturopplevelser tar av, sier seniorrådgiver Nora Clausen i Opinion i en undersøkelse som er publisert på Oponions heimeside.