Torleiv la igjen spesialskoen på Lifjellet

– Det er nesten litt flaut å snakke om det, men jeg har altså klart å legge igjen en sko på Lifjellet som jeg gjerne skulle hatt igjen.

SAVNER SKO: Torleiv Grong ber om skoen hans får skyss til Namsos.  Foto: Bastian Øien Alstad

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Alle kan glemme igjen ting nå og da, og det ordner seg som regel. Det håper vi det gjør for Torleiv Grong også som savner sin spesialsko.

– Det har seg sånn at jeg bruker en oppbygd sko på den ene foten og den har jeg klart å legge igjen bak den gamle brøytestasjonen på Gosen oppe på Lifjellet, forteller den blide pensjonisten.

– Hvordan klarte du det?

– Det er litt flaut, men etter en stopp på Lifjellet der jeg brukte skoen, må jeg ta den av når jeg skal kjøre bil. Det gjorde jeg også, det var bare det at skoen ble liggende igjen da jeg lukket døra og kjørte nedover til Namsos.

Grong kom ikke på den gjenglemte skoen før han var heime, så nå lurer han på om noen som passerer kunne tatt den med nedover til ham.

– Den er lett gjenkjennelig. Er brun og er oppbygd med ca. ti centimeter. Håper noen kan ta den med, da det er litt surt å kjøre oppover igjen bare for en sko, ler Grong som er å treffe på tlf. 901 52 373.

Vi får bare håpe at det ikke noen som skor seg på situasjonen...