Etter 2 år med pandemi og med krigen i Ukraina som bakteppe, trenger vi å fylle på vår egen «begeistringskonto». Hva kan skape begeistring:

  • God kontakt med venner, gjøre noe lystbetont sammen, dele opplevelser
  • Naturen – «å se det store i det små»; lyset, lydene, fargene, blomstene, bærene, dyrene, fuglene, bålet....
  • Kultur- og underholdningsopplevelser fra scener, på lerret, på stadion og andre små og store arenaer

I vår del av landet – Trøndelag – er det gledelig å se at oppsetninga Bør Børson jr. med Turnèteateret i Trøndelag, Opera Trøndelag og Fylkesmusikerne i Trøndelag, på turne gjennom hele Trøndelag, har hatt utsolgte forestillinger. Det samme hadde 16. mai-kampen på Lerkendal mellom Rosenborg og Sandefjord. Dette er eksempler på at mange nå kjenner på behovet for å la seg begeistre. FORTSETT MED DET!

Let etter små og store begivenheter i ditt omland der du kan la deg begeistre og etterpå skape begeistring når du deler opplevelsen. Let etter noe som gjør deg glad, som er viktig for deg, som gir energi, noe du kan oppleve sammen med andre. Kanskje kan du utfordre deg selv med å oppsøke nye, ukjente opplevelser og arenaer for å utvide interesseområdene som kan gi begeistring i framtida.

Grong Musikkforening har som visjon og motto «Vi begeistrer». Dette har vært en sterk og viktig drivkraft under planlegginga av «Musikkfestdagan i Grong» som finner sted 4.–12. juni 2022. Intensjonen er å tilby mangfoldige kulturopplevelser av høy kvalitet for alle aldersgrupper, også utenfor de store kulturbyene i landet. Et stort antall aktører med bredde og entusiasme er klare til å begeistre publikum i Kuben, Grong disse dagene.

Kanskje finner du er arrangement som kan bidra til å fylle på din «begeistringskonto» og gi økt livskvalitet før sommeren setter inn for fullt!