Gå til sidens hovedinnhold

Bekymra naboer på Bjørum og Tom mekka egen skøytebane i hagen. Her er ukas siste dag oppsummert

Arbeidet med å omdisponere gartneritomta på Bjørum til boligformål er i gang. Det gjør naboene bekymret ettersom området ligger i et fareområde for ras og skred.

Naboene skal i løpet av kort tid ha møte om saken. Der vil det blant annet bli tatt opp at det hittil kun er gjort en overflatevurdering av området, mens det beviselig er kvikkleireforekomster i hele det området som tenkes utbygd.

En framtidig utbygging vil bety store endringer, store bevegelser i masser, og stor trafikk.

Vegar Busse

Tom Witzøe er en populær kar i nabolaget rundt eneboligen i Oldtidsvegen i Høknesåsen. Ved hjelp av sønnen Lucas (14) fikset han et populært nærmiljøanlegg i en fei da Norge stengte ned igjen denne uka.

Litt snekring, en presenning og 7.000–8.000 liter vann – og vipps har du en perfekt skøytebane i hagen!

Høsten 1957 gikk en tiåring fra Grong opp alleen til en stor bygning på Røstad utenfor Levanger. Der skulle han bli i de neste fire åra, gutten som skolestyret i Grong hadde stemplet som evneveik.

I 64 år har Per Olav Kvernrød (74) håpet på en unnskyldning.

Det er som en usynlig tatovering i sjela.

Per Olav Kvernrød (74)

Det kunne gått riktig så galt dersom daglig leder, Jan Håvard Brevik, på Bindalsbruket ikke hadde oppdaget brannen som oppsto i deres produksjonslokaler 22. desember.

Nå ser bedriften framover og er fast bestemt på å nå målene for 2021.

Trykket i markedet, særlig i høst 2020 har vært veldig bra. Vi har økt omsetninga betraktelig så det å få denne knekken var ikke nødvendig, men de ansatte er veldig på hugget og kommer med gode løsninger for hvordan vi skal jobbe videre framover.

Jan Håvard Brevik, daglig leder Bindalsbruket

Kommentarer til denne saken