Gå til sidens hovedinnhold

Bevar Trones skole!

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Utviklingslaget Fjelliv dekker området fra og med Gjersvika i Røyrvik kommune til Grøndalselva i Namsskogan kommune. Fjelliv arbeider med trivselstiltak ,bolyst, tilflytting og støtter opp om næringstiltak i området. I Fjellivs område har vi det siste året hatt økt næringsaktivitet, bygging og tilflytting.

Tre småbarnsfamilier har investert i nye fjøs. Vi har fått ni nye innbyggere. I Skorovas er hyttefeltet under utvikling. På høvelen i Skorovas er det lagt til rette for bobilparkering og renovering av bygninger er i gang. Namsskogan Arbeiderparti har uttalt følgende «Fremtiden skaper vi sammen ,og tilflytting skjer gjennom innbyggernes positive markedsføring av kommunen. Alle må derfor være med, og alle må må sees. Namsskogan er avhengig av utvikling av eksisterende og nye arbeidsplasser for å opprettholde og øke innbyggertallet, og der må vi legge inn en ekstra innsats framover».

Men nå mener altså Namsskogan kommune at det beste for å være rustet for videre utvikling i hele kommunen, er å legge ned Trones skole! Vil det skape økt optimisme for å satse på næringsutvikling og fortsatt tilflytting av yngre familier?

For Utviklingslaget Fjelliv er svaret enkelt: Bevar Trones skole, det gir mulighet for fortsatt vekst og tilflytting til Trones og Skorovas og områdene rundt.

Kommentarer til denne saken