Gå til sidens hovedinnhold

Bil kjørte utfor vegen i Namsos – sjåfør sendt til legevakt for sjekk

Søndag kveld kjørte en enslig bil utafor vegen i Geilin i Namsos. Ingen skal være skadd, men fører er sendt til legevakt.

NAMSOS: Det var brannvesenets 110-sentral i Namsos som først meldte om ulykken. Alle nødetatene rykket ut til ulykka hvor det var ett enslig kjøretøy som hadde kjørt utfor vegen.

Ulykka skjedde i Geilin i Namsos, som er like ved Sykehuset Namsos. Det var flere personer i bilen, og alle framsto som uskadd.

– Begge airbagene har blitt utløst og bilen er ikke kjørbar. Så den har fått seg en god trøkk. Men så lang ser det ut til at det har gått greit med fører, sier Morten Heggdal, innsatsleder i politiet.

Likevel ble føreren av bilen sendt til legevakt for sjekk.

– Han hevder at han føler seg frisk, men vi tar en sjekk uansett, sier Heggdal.

Det er 30-sone på stedet ulykka skjedde. Politiet har foreløpig ikke oversikt over hva som var årsaken til at bilen kjørte av vegen.

– Det er litt vanskelig å se noe når vi kommer fram, for det har vært mye arbeid på stedet. Så vi skal forhøre oss med eventuelle vitner og føreren av bilen, sier Heggdal.

Det var noe venting for trafikkerende på stedet ei stund, men bilberger har nå vært og hentet bilen, sånn at det ikke er noen hindring i vegen lenger.

Kommentarer til denne saken