Gå til sidens hovedinnhold

Byggmakker-grynder har funnet sitt paradis i Flatanger og slik blir påskeværet: Her er tirsdagen oppsummert

Gunnar Severeide har opplevd eventyrlig suksess i næringslivet. Nå nyter 67-åringen sitt otium i Flatanger, på en eiendom med fantastisk havutsikt og en bygningsmasse som kler den sosiale og musikkglade pensjonisten.

Vi hadde solgt huset i Steinkjer, og hadde fritidseiendommer både i Åre og Flatanger. Men med pandemien ble Åre plutselig vanskelig å besøke, og da bestemte jeg meg for flytting hit.

Gunnar Severeide (67)

Med blant annet eget bandrom, egen hjemmekino og god plass til å dyrke interessene sine – har Gunnar rett og slett funnet sitt paradis i Flatanger.

15. januar 2022 avdukes denne installasjonen, tre dager før D.D.E fyller 30 år. Dersom Jarl Andreassen og Knut Høihjelle får det som de vil, skal den stå på Festplassen i Namsos.

Dette får vi til. Jeg har vært ute og samlet inn penger hos næringslivet, som har tatt imot dette med åpne armer. Installasjon blir det uansett, så får vi håpe ønsket om Festplassen blir godkjent.

Jarl Andreassen

Svein Leirvik og sambygdingene er lei av den ustabile nettilgangen i bygda. Nå sier NTE at Tøtdal er et prioritert område i så måte.

Her om dagen hadde vi i dette huset både digitalt kommunestyremøte, diverse Teams-møter og hjemmekontor-dag. Ingenting av dette lot seg gjennomføre.

Svein Leirvik

Pål Magnar Dahlø er prosjektutvikler for fiber hos NTE – og kommer med en gladmelding til innbyggerne:

Akkurat når det blir er ikke bestemt, men en ting er helt klart: Tøtdal står på prioriteringslista.

Pål Magnar Dahlø

Værgudene tar ingen hensyn til at det er påske. Ordene kaldt, grått og vått beskriver godt det været som er i vente de neste dagene.

Det er rett og slett ustabilt vær i påska.

Haldis Berge, vakthavende meteorolog hos Meteorologisk institutt

Kommentarer til denne saken