↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

74 27 43 00

Besøksadresse

Abel Meyers gate 6
7800 NAMSOS
  1. Beskrivelse

Velkommen til Fotokompaniet 
Hei, vi heter Wenche Lise og Jon Terje, vi er gift og har etternavnet Fossland begge to. Begge er utdannet fotografer og vi eier og driver firmaet sammen.


BARNEBILDER
Bare tær og runde knær, forsiktig fnis eller store glis.

  • BARNEFOTOGRAFERING FRA KR. 1600,-
  • GRAVIDFOTO FRA KR. 1600,-
  • NYFØDTFOTO FRA KR. 1600,-
  • BABYFOTO KR. 850,-

Når dere bestiller fotografering passer vi på å sette av minst 1 time til fotograferingen, eventuelle klesskift og nødvendige pauser. Ved nyfødtfotografering setter vi av mer tid. Babyfotografering (4-7 mnd) har en fast lav pris, og er en enklere fotografering der man velger å ha serien med eller uten klær.

KONFIRMANT
Bunadssølv eller dress med slips?

FOTOGRAFERING FRA KR. 1450,-

Ungdommene liker vi godt å fotografere! Både de klassiske bildene med dress og bunad, og bilder som er mer «hverdagsungdommen». Ute- eller innebilder eller begge deler i en kombinasjon, det bestemmer dere (og været). Vi har gode locations ved studio og i nærmiljøet. I studio har vi forskjellige bakgrunner som passer til ulike antrekk, men drar også dit dere ønsker det. Gi oss et hint på forhånd! Vi anbefaler å bruke flere bilder fra serien. Gjerne til en collage på veggen og for å lage flotte takkekort, men ikke minst til å lage et fint album.

 

BRYLLUPSFOTOGRAFERING
Lykken, smilene og alvoret rundt den ene dagen.

Vi har fotografert bryllupsbilder i mange år og vet hva som skal til for å få gode bilder. Bilder som dere gjerne ønsker å ha som varige minner i album, på vegg og som takkekort. Noen bilder med forlovere og kanskje med små brudepiker og-svenner, men aller aller mest med brudeparet i fokus.

Vi vil gjerne ha en planleggingstime i forkant for å bli bedre kjent og for å ha en mer detaljert plan på fotograferingen. Det gjør det enklere å jobbe godt i den tiden vi har til rådighet. Ofte skjer fotograferingen i tiden mellom vielse og middag og det er godt å ha 1-1,5 time. Fotografering ute eller inne? Vi er gjerne ute så lenge vær og vind tillater det, men vi har alltid en plan B som er klarert med brudeparet.

På visningstimen i etterkant går vi gjennom bildeutvalget sammen med dere og går mer i dybden på hvilke bilder som egner seg til hvilke produkter. Vi leverer to hovedtyper takkekort og designer hvert enkelt utkast individuelt.

 

FAMILIEFOTOGRAFERING
Familiebilder er uvurderlige, verdifulle både nå og i fremtiden.

FOTOGRAFERING FRA KR. 2000,-

Det er NÅ du skal bestille familiefotografering. Det aller viktigste bildet å ha! Om dere er en liten familie på 2 personer, eller 4 generasjoner fra besteforeldre til oldebarn: Familiebilder er noe av det gjeveste! Vi anbefaler at klærne harmonerer med hverandre og at dere unngår for mye mønster. Ute eller innebilder, det bestemmer dere (og været).

 

SKOLER OG BARNEHAGER
Kjerneområdet vårt er Trøndelag nord for Steinkjer. Vårt studio ligger i Namsos, og dermed har vi mest fotografering i barnehager og skoler i egen kommune, i nabokommunene og oppover langs Namsen. Innimellom har vi også turer både lenger nord og lenger sør.

Hvis du som forelder ønsker at vi skal komme og fotografere i din barnehage eller skoleklasse, må du rette spørsmålet til de som har ansvaret der. I barnehagene er det gjerne styreren som bestiller fotografering, mens i skolene er det ofte foreldregruppa i hver enkelt klasse som har ansvaret for at det blir gjennomført fotografering.

 

KOMMERSIELLE BILDER
Trenger din bedrift bilder for profilering på web eller i trykksaker? Rene produktbilder til katalog, nettside eller brosjyre? Promotering av din bedrift og ansatte gjennom gode portretter? Vi kan hjelpe dere med de profesjonelle bildene.

Bilder er i høyeste grad med på å forme et inntrykk av bedriften. Vi er gjerne med i planleggingen, ta kontakt for en helt uforpliktende prat.