↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

986 39 077

Besøksadresse

Middelthuns gate 21 C
0368 OSLO
  1. Beskrivelse

Crew Media bistår mediebedrifter med å få mer ut av sitt kommersielle publikum. Vi er et hybrid markedsføringsselskap som hjelper kundene våre med å optimalisere sine annonseflater. 

Effektive partnersider for noen av landets største nettsider

Vi tilbyr annonsører økt synlighet og målbare konverteringer, mens mediene får optimalisert sine annonseflater for størst mulig kommersiell utnyttelse. 

 

I Crew Media har vi spesialisert oss på tredjepartssamarbeid mellom oss, medier og annonsører. Vi arbeider på tvers av alle markedsføringsdisipliner for at noen av landets største nettsider skal få mest mulig ut av sine annonseflater. 

 

Kombinert med vår kunnskap om SEO, SEM og Content Marketing, blir resultatet engasjerende landingssider som øker konverteringene. Se for eksempel Dagbladet lån, ABCnyheter eller Klikk, noen av våre mest effektive partnersider.  

Lånesegmentet

Bransjen har vi et strengt lovverk for annonsering av låneprodukter som legger begrensninger på kommunikasjonen, samtidig som vi ønsker at alle potensielle kunder får svar på alle sine spørsmål når de skal låne penger.

 

Vi har utviklet flere vellykkede partnersider for noen av landets største aviser.

 

På disse nettsidene finner du en enkel oversikt og kan søke følgende:

 

Tjenestene sammenligner kun banker som er lisensierte finans og kredittselskaper regulert av Finanstilsynet.

 

Eksempelrente: 7,90% nominell rente. Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr.

 

Er du en aktør i lånesegmentet som trenger profesjonell hjelp til annonsering og kommunikasjon, er våre tjenester svært aktuelle for deg. Ta kontakt med Crew Media, så utarbeider vi en strategi for å øke konverteringene sammen. 

 

Vi har allsidig erfaring fra lånesegmentet, og kan blant annet utvikle verktøy som lar kunder sammenligne lån

En moderne mediebedrift

Crew Media har som mål å være en moderne mediebedrift på tvers av bransjer.

 

Dette får vi til gjennom høy kunnskap om digital teknologi, kombinert med god innsikt i hvordan besøkende oppfører seg på nett uansett om du arbeider med blancolån eller noe helt annet. 

 

Crew Media hjelper deg med å få mer ut av annonseflatene dine, og blir mer enn gjerne din nye kommersielle mediepartner.

 

Kontaktinformasjon

Adresse: Middelthuns gate 21 C, 0368 Oslo

Telefonnummer: 986 39 077

Epost: post@crewmedia.no