NAMDALEN: Operasjonsleder i politiet, Trond Hangaas, kan opplyse om at nattas logg for Namdalen er tom.

Været

Lengst ut mot kysten i dag, blir det stort sett overskyet hele dagen. Derimot lenger inn i landet, er det større sjanse for at sola innimellom bryter fram gjennom skyene.

I indre strøk varierer temperaturen mellom 6 og 8 grader på det varmeste, mens i ytre strøk mellom 9 og 11.

Meteorologens tekstvarsel for Trøndelag: Vest eller nordvest bris, på kysten minkende til skiftende bris. Skyet. Perioder med regn eller regnbyger. Lokal tåke først på dagen. Fra i ettermiddag stort sett oppholdsvær.

E6 i Levanger stengt

På grunn av at ei asfaltmaskin har havnet utenfor vegen, er E6 på strekninga Nesjan til Mule i Levanger stengt. Vegen åpner klokka 07:45.

Til Trønder-Avisa, advarer operatør, Pål Haugbro hos Vegtrafikksentralen, at det kan bli kø i trafikken når morgenrushet starter.

Innbrudd i restaurant

Lenger sør i fylket har ikke natta vært like fredfull. Søndag kveld oppdaget en politipatrulje en person som solgte narkotika til en mindreårig person i Trondheim sentrum. Begge to ble anmeldt, mens stoffet ble tatt i beslag.

I løpet av natta har det også vært et innbrudd i en restaurant i Stjørdal. Det ble oppdaget av en forbipasserende mandag morgen. Det er uvisst om noe er stjålet, men politiet foretar en åstedsundersøkelse.

Det skriver Politiet i Trøndelag på Twitter.

Norsk seier i britisk talentprogram

Søndag kveld vant norske Viggo Venn den britiske versjonen av «Norske Talenter». Opprinnelig er han utdannet som klovn.

Seierspremien er på hele 3,4 millioner kroner. Det skriver NRK.

Mer fra NA

I høst flyttet utvekslingsstudenten Martino inn til familien Hagerup i Namsos. I fjor bestemte familien seg for å være vertsfamilie, og det har de ikke angret på. Italienske Martino har både lært seg norsk, å gå på ski og like pinnekjøtt.

Martino (17) byttet ut sol og tortellini i Italia med kulde og lapskaus i Namdalen: – Et år vi aldri kommer til å glemme

Søndag kveld inviterte Musikkfestdagan i Grong til festkonsert i Kuben. I løpet av de to timene konserten foregikk, fikk publikum oppleve både marsjer, musikal-låter og fortellinger, men også en vinner hver fra «Eurovision» og «Stjernekamp».