Lett og forfriskende

Dette er kebab som kebab skal være. Grillet lammekjøtt med bulgur og en frisk tzatziki er en enkel men ganske smakfull rett. Mye krydret smaker kan gjerne være litt utfordrende å sette vin til, men jeg har funnet noen leskende alternativer som står godt til maten.
diverse

Vi skal til delstaten Rheinland-Pfalz og den lille byen Deidsheim. Her har familien Von Winning drevet med vinproduksjon siden midten på 1800 tallet. Leopol von Winning tok over gården i 1906 og med han kom lidenskapen for å produsere viner av svært høy kvalitet. Dette førte også von Winning inn i den respektive klubben VDP, en forening kun for produsenter av svært høy kvalitet. Leopol hadde en metode som innebar en mer naturlig produksjon og stor tilstedeværelse i de fantastiske vinmarkene de besitter. Denne metoden benyttes også av dagens drivere, og all vin blir produsert økologisk og gjerne biodynamisk. Vinen gjennomgår også en naturlig gjæringsprosess og de benytter ikke klarning og filtrering.