Dobbel dose motor da «Børning 3» hadde Norgespremiere i Nærøysund kulturhus

BØRNING: Det ble dobbel dose motor da Norgespremieren på Børning 3 ble vist på Nærøysund kulturhus onsdag.

BØRNING: Det ble dobbel dose motor da Norgespremieren på Børning 3 ble vist på Nærøysund kulturhus onsdag. Foto:

Onsdag var det premiere på Børning 3 i Nærøysund kulturhus. Det var ikke bare på skjermen tilskuerne fikk ta en titt på strøkne biler.

DEL

KOLVEREID: I kveld var det duket for Norgespremiere på oppfølgeren til de suksessfulleracingfilmene Børning og Børning 2. Den nye filmen frister publikum med enda mer latter og raskere biler enn noen gang. Fra Trollstigen til racingbanen i Nürburgring, en av de lengste og mest utfordrende i verden.

Dobbel dose motor

For de med ekstra interesse for bil, ble det dobbel dose da det ble mulig å beskue flotte biler før forestillingen. Ytre Namdal AmCar klubb hadde nemlig tatt turen til premieren.

Sten Johansen forteller at per i dag har klubben 80 medlemmer. Han mener filmer som Børning absolutt hjelper å holde interessen for motor og bil oppe blant både unge og gamle.

– Vi verva faktisk et medlem her i dag, sier Johansen.


BØRNING: Mange hadde møtt opp for å få med seg børneshow før filmen startet.

BØRNING: Mange hadde møtt opp for å få med seg børneshow før filmen startet.

r

VETERAN: Kai Frode og Olav Westvik hadde alt sett filmen på førpremieren. De var til stede for å vise fram  sin Dodge Challenger 1970 modell.

VETERAN: Kai Frode og Olav Westvik hadde alt sett filmen på førpremieren. De var til stede for å vise fram sin Dodge Challenger 1970 modell. Foto:

Utsolgt forestilling

Kultursjef i Nærøysund kommune, Tom Antonsen, merker at folk er glade for at mulighetene for å gå på kino er åpnet. Kveldens forestilling var utsolgt og ekstraforestillingen på søndag fylles fort opp, forteller Antonsen.

– Det blir ikke slikt vorspiel for hver film, men det er gøy å gjøre litt ekstra, og så er AmCar-klubben i Ytre Namdal utrolig enkle å spørre.

– Vi har sett filmene før, men det er ikke bare på grunn av bilene de er bra. De er skikkelig morsomme også, sier Vilde Eliassen.

Begge jentene gledet seg til å gå på kino og sier de har savnet tilbudet.Artikkeltags

Kommentarer til denne saken