HARRAN: Det var klokka 14.16 torsdag at politiet i Trøndelag meldte om en ulykke på E6, der en trailer hadde kollidert med en personbil på E6. Ulykka skal ifølge politiet ha skjedd like ved Fiskemsfossen mellom Gartland og Harran.

– En trailer som har kommet nordfra har kollidert med en personbil i motgående retning. Det skal være en person i personbilen, som er skadet, men det er ikke noe som tyder på alvorlig personskade, sa operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, Ebbe Kimo like etter at politiet hadde rykket ut til ulykken.

Klokka 14.20 meldte politiet at de var fremme på stedet, og klokka 15.00 opplyser operasjonsleder Anlaug Oseid til NA at en person har smerter i hodet etter kollisjonen.

– Fører av personbilen skal ha fått en smell mot hodet. Vedkommende blitt sjekket av ambulansepersonell på stedet, men det virker ikke å være alvorlig, sier Oseid som legger til at lastebilsjåføren er uskadd.

– Det er også kommet en lege til stedet, som undersøker de involverte. Det var en person i hvert kjøretøy.

Hun sier at ett kjøtefelt er stengt.

– Det er behov for bilberging, som er på veg. E6 er sperret i nordgående felt, men det er mulig å passere.

– For oss virker det som om lastebilen har kommet over i motgående kjørefelt, og presset personbilen inn i autovernet. Dermed ble den ene siden på personbilen ødelagt – og som følge av det skal føreren ha fått seg en trykk mot hodet, sier Oseid.