Elever og ansatte testet på nytt: 84 negative tester

Testet på nytt: Elever og ansatte som ble satt i karantene på Høknes barneskole 7. januar er onsdag blitt testet på nytt. Alle testene var negative.

Testet på nytt: Elever og ansatte som ble satt i karantene på Høknes barneskole 7. januar er onsdag blitt testet på nytt. Alle testene var negative. Foto:

I ettermiddag ble elever og ansatte som ble satt i karantene torsdag 7. januar retestet. Alle de 84 testene var negative.

DEL

NAMSOS: Det melder Namsos kommune.

– Vi har ved hjelp av tre team gjennomført og lest av alle testene på under fire timer, sier kommunalsjef helse og velferd Gørhill S. Andreassen.

Andreassen deltok også operativt i arbeidet, og skryter spesielt av de unge elevene fra Høknes barneskole som nå har blitt testet to ganger.

– De har vært kjempeflinke og både elever og foresatte fortjener all ros for måten de har håndtert denne situasjonen på.

60 barn hjemme fra skolen etter smitteutbrudd: – Vi har kontroll på situasjonen

To ansatte på Høknes barneskole har fått påvist koronasmitte

«Vi skal ha respekt for at både elever og lærere kan oppleve dette skremmende. Men det skal være trygt å komme på skolen i morgen»

Tre elever på Høknes barneskole er koronasmittet – alle elever i 3. trinn, seks elever i 4. trinn og sju ansatte er satt i karantene

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken