Operasjonsleder Lars Berget kan melde om en usedvanlig stille og rolig natt for politiet. Fra klokken 21 mandag kveld har det vært null oppdrag.

– Det har vært stille jevnt over. Det har vært en uvanlig rolig natt til å være midt i uka, forteller Berget.

Trøndelag

Klokken 06:28 mandag morgen skriver politiet i Trøndelag på twitter at nødetatene rykker ut til melding om bil i autovern på E6 i Skogn, retning nordover.

– Alt går bra med fører, kun mindre materielle skader. Bilberger er på stedet nå, skriver politiet på twitter klokken 07:02.

Været

I Ytre- og Midtre Namdal vil gradestokken i dag holde seg på under og over null, fra -3 til 3 grader. I Indre Namdal vil det bli noen minusgrader kaldere utover dagen, men stort sett like under 0 grader.

Her er meteorologens tekstvarsel for Trøndelag tirsdag: Nordvestlig liten til stiv kuling utsatte steder. Sludd- og snøbyger. Fra i formiddag vestlig periodevis liten kuling utsatte steder. Avtagende bygeaktivitet. Fra i ettermiddag skiftende bris. Stort sett oppholdsvær.

Les i NA i dag

Det skapte mange reaksjoner på tampen av fjoråret, da det ble vedtatt at Bangsund og Vestre havn bo- og velferdssenter i Namsos kommune skulle legges ned.

Butikksjef Tor Arne Bjørgum har aldri opplevd maken til hamstring av matvarer – som før det varslede prishoppet fra 1. februar.

– Om kundene har hamstret? Å ja, det har vi merket veldig godt, sier Bjørgum.

Marie Hennøen (24) har gjort suksess i sosiale medier med å dele fra jobben med å totalrenovere huset hun og partneren Ola fra Grong bor i. Men dette livet er ikke uten sine utfordringer.

Les også

Marie (24) og samboeren Ola (27) fra Grong har allerede pusset opp fem boliger. Nå totalrenoverer de huset de bor i

Innen- og utenriksnyheter

Storstreik og demonstrasjoner ventes å lamme deler av det franske samfunnet tirsdag, i en ny runde protester mot den planlaget pensjonsreformen. Rundt én million mennesker er ventet å gå ut i gatene for å demonstrere over hele landet tirsdag, sier en kilde i politiet til AFP. Det skriver NRK.

På Transparency Internationals årlige korrupsjonsindeks havner Norge på en fjerdeplass over de minst korrupte landene i verden.

Danmark troner på toppen med 90 av 100 mulige poeng, fulgt av Finland og New Zealand med 87 poeng. Norge er på fjerde plass med 84 poeng, og dermed for første gang foran Sverige med 83 poeng, skriver Transparency International i en pressemelding. Det skriver VG.

To menn i 20-åra er tiltalt for seksuell omgang med ei 15 år gammel jente på Tydalfestivalen i fjor sommer. Overgrepene skal ha skjedd på et toalett på festivalområdet. Den ene mannen er også tiltalt for å ha filma samleiet han hadde med jenta, skriver NRK.