Jeg vil bare si at å være innlagt på Sykehuset Namsos var litt av en opplevelse for meg. En ny erfaring som ble til en god historie å ta med seg.

Fikk fra første stund en følelse av å være i trygge hender! Jeg var i utgangspunktet ikke på hjemmebane da jeg forrige lørdag fikk behov for lege-kontakt. Tilhører egentlig Trondheim kommune, men med fritidshus i Lierne ble det en svipptur innom Grong legekontor, for så å bli kjørt av tålmodige, rolige ambulansepersonell til et sykehus jeg bare hadde hørt om før. Aller første gang for mitt vedkommende som innlagt.

Reiste hjem igjen etter to døgn, med verdens beste følelse av å bli tatt vare på og sjekka på tryggeste måte! Og hvilken stab av velfungerende, velinformerte pleiere som var i stand til å ta i bruk humor som traff midt i blinken for meg!

Ikke minst at de plutselig sto der med et brett med velsmakende, «hjemmelaga» mat gjorde inntrykk på ei som som har stor sans for å servere den slags sjøl. Og når man reiser hjem med et skriv hvor det for all framtid står at det etter flere undersøkelser blir fastslått «normale funn», da er det nesten som man svever bortover korridoren i følge med en «veiviser» ut til et nytt kapittel av livet, beriket med dyp takknemlighet.