NAMDALEN: Det har vært en rolig natt, og det eneste politiet kan melde fra Namdalen er en påkjørt elg på Namsosvegen klokka 04:23.

– Bilen har fått seg en trøkk, men personen er uskadd, forteller operasjonsleder i politiet, Arnt-Harald Aaslund.

Elgen løp til skogs, og viltnemnda er kontaktet.

Mer snø

Det er bare å stålsette seg for mer snø. Dagen vil bli preget av snøbyger i stort sett hele Namdalen. Temperaturene holder seg på minussida. Det er meldt et par minusgrader i ytre strøk, mens det i indre strøk er der meldt fra -5 til -10 grader midt på dagen i dag.

Meteorologens tekstvarsel for Trøndelag: Øst til sørøst bris, perioder med frisk bris til liten kuling utsatte steder. Litt snø av og til. Fra i ettermiddag nord og nordvest bris. Etter hvert oppholdsvær.

Faste skysstider for de isolerte på Flatanger

Flatanger kommune skriver på sine nettsider at det nå er fastsatt rutetider for båtskyss mellom kaia ved Spar på Lauvsnes og Utvorda fra i dag til onsdag. Det er ikke mulig å avtale skyss direkte med Bjørøya, som er leid inn til oppdraget, foruten for nødetatene og veterinærvakt.

Kommunen opplyser også om at det er mulig å kontakte Spar Lauvsnes for bestilling av dagligvarer som kan fraktes med båtskyssen.

Rutetidene er som følgende:

Fra Utvorda, kl. 06.00. Fra Lauvsnes kl. 06.30. Fra Utvorda kl. 07.00 framme på Lauvsnes kl. 07.30.

Fra Lauvsnes, kl. 12.00. På Utvorda, kl. 12.30 (På Lauvsnes, kl. 13.00 hvis det er reisende fra Utvorda kl. 12.30).

Fra Lauvsnes, kl. 15.30. På Utvorda, Kl. 16.00 (På Lauvsnes 16.30 hvis det er reisende fra Utvorda kl. 16.00).

Fra Lauvsnes, Kl. 17.30. På Utvorda, kl. 18.00 (På Lauvsnes kl. 18.30 hvis det er reisende fra Utvorda kl. 18.00).

Heimevernsøvelse

Fra i dag til fredag denne uka, avholdes det heimevernsøvelse i Nærøysund kommune. Det meste av aktiviteten vil skje på skytterbanene på Rørvik og Kolvereid. Kommunen opplyser likevel om at det kan bli noe aktivitet andre steder, det skriver Nærøysund kommune på sine nettsider.

Oscar-utdeling i natt - ingen norsk pris

Den norske filmen «Nattrikken» var nominert i kategorien «Beste kortfilm», men nådde dessverre ikke helt opp. Med 11 ulike nominasjoner, ble nattas store vinner « Everything Everywhere All at Once» som vant sju priser.

Mer fra NA

Vanligvis er kanskje ikke karneval og gudstjeneste noe man tenker hører sammen. Men i Dun kirke på Jøa ble nettopp denne kombinasjonen arrangert i helga. På denne spesielle gudstjenesten ble også en heimvendt jøbygg presentert for menigheten. Anne Mette og familien bestemte seg for å flytte fra USA, og nå har hun begynt å arbeide som menighetsarbeider.

Les forrige ukes eiendomsoverdragelser.