NAMSOS: En gang mellom klokka 17.00 lørdag og 16.30 søndag ettermiddag, har noen vært ved Nord-Autos lokaler på Spillum og tatt av fire hjul på en Audi A7. Og det var ikke hvilke som helst felger som sto på bilen.

– Det er det vi kaller en høyverdi-pakke med felger – som er litt over gjennomsnittet dyrere enn vanlige felger, forteller Marius Klykken – som selv var den som fant ut at noen hadde stjålet felgene.

– Overrasket over hvor fort det gikk

Han anslår verdien på felgsettet til rundt 60.000 kroner – og tror det er bevisste tyver som har vært på ferde.

– Jeg tok et sveip i området da jeg la merke til det, men det kan se ut som denne bilen er den eneste de har vært borti, sier han.

Klykken har vært i kontakt med politiet, men skal i flere møter mandag.

– Vi skal ta en runde da, og om ikke det dukker opp noe i mellomtida, blir det levert anmeldelse mandag, sier han.

– Det er snakk om en bil som har stått ute i kun noen få dager, så jeg er nesten overrasket over hvor fort det gikk. Jeg tror derfor ikke det er tilfeldig at de hadde sett seg ut nettopp de felgene, legger han til.

Klykken håper på hjelp fra eventuelle vitner, og har i tillegg begynt å lete etter videobevis.

– Det er jo søndag i dag, men jeg skal ta kontakt med Nordvik, Brygga Båt og Retronic – så skal jeg prøve å få oversikt over om de har videoklipp der vi kan se hva som har skjedd, forteller Klykken og legger til:

– Noe samvittighet har tyvene hatt, for bilen hviler på to dekk, og er ikke lagt rett på asfalten. Men om det er flere skader på bilen vet vi ikke før vi har fått den inn på verkstedet, sier Marius Klykken.

Har også vært på Høylandet Auto

NA fikk like etter at vi publiserte denne saken tips om at tyver også har vært på ferde hos Høylandet Auto i helga. Det bekrefter daglig leder, Olav Weglo.

– En gang i natt har det blitt stjålet ekstralys på fire biler. På noen bruktbiler og kundebiler, forteller han.

Politiet har vært på stedet – og Weglo forteller at de skal ta en ny runde med politiet mandag.

– Jeg fikk med meg at noen hadde vært på Nord-Auto også, så det ser ut som det er noen har vært på et raid, sier han.