Gå til sidens hovedinnhold

Fire nye smittetilfeller i Nærøysund

Over 40 personer er blitt smittet av koronaviruset pågående utbruddet i Nærøysund. Kriseledelsen i kommunen skal ha møte torsdag.

NÆRØYSUND: Det pågående smitteutbruddet fortsetter i Nærøysund kommune, og i løpet av onsdag 8. september fikk kommunen melding om fire positive koronatester.

Ifølge kommunens nettside har alle de smittede kjent smitteveg. Tirsdag hadde Nærøysund fem smittetilfeller – og totalt er det godt over 40 personer som er blitt smittet av korona under dette utbruddet.

Til NA torsdag formiddag opplyser ordfører i Nærøysund, Amund Hellesø, at kriseledelsen i kommunen skal samles til et møte senere på dagen.

– Akkurat nå kjenner jeg ikke til alle detaljene i utbruddet utover informasjonen som allerede er gitt, men kriseledelsen i kommunen skal ha et møte senere i dag hvor jeg blir oppdatert.

– Kan dere bli nødt til å stenge ned?

– Nei. Vi er ikke kommet dit at vi blir nødt til å stenge ned skoler eller noe annet. Det kan jeg ikke se for meg. Med mindre det dukker opp ny informasjon som gjør at vi må vurdere annerledes, sier Nærøysund-ordføreren som minner om at de gjør nye vurderinger fortløpende.

Les også

Er forberedt på flere positive prøver: Slik jobber kommunen opp mot det pågående smitteutbruddet

Kommentarer til denne saken