Føreren etterkom ikke politiets signal om å stoppe. Da politiet kom over bilen, hadde den kjørt av vegen

ALVORLIG SKADET: Mannen som kjørte utfor vegen torsdag kveld, er sendt til sykehus med helikopter.

ALVORLIG SKADET: Mannen som kjørte utfor vegen torsdag kveld, er sendt til sykehus med helikopter. Foto:

Mannen er alvorlig skadet og er fraktet til sykehus med helikopter.

DEL

KOLVEREID: Torsdag kveld meldte 110-sentralen om at det hadde vært ei trafikkulykke ved Horvereidvatnet i Nærøysund.

På Twitter skrev politiet at det var snakk om en bil som hadde kjørt av vegen, og at det var en person som kunne være hardt skadet.

– Politiet var først på stedet og fikk varslet ambulanse. Dette var klokka 20.27. Føreren av bilen er muligens hardt skadet. Det er alt jeg kan si om omstendigheten på nåværende tidspunkt, opplyste operasjonsleder Solfrid Lægdheim i Trøndelag politidistrikt til NA ved 21-tida.

I følge operasjonsleder Trond Volden er den skadde en mann i 60-årene.

Vegtrafikksentralen opplyste at vegen er stengt ved Mustadlia mellom Åneskorsen og Strøm. Omkjøring er via fylkesveg 7110.

Klokka 21.20 meldte politiet om at ambulansehelikopter hadde ankommet stedet. Et kvarter senere dro det fra stedet ifølge NAs journalist på stedet. Føreren ble flydd til St. Olavs hospital.

Ifølge Lægdheim hadde bilen rett før ulykken passert en politikontroll, uten å stanse på signal:

– En lokal patrulje avholdt trafikkontroll vest for Kolvereid. En bil passerte kontrollen, og politiet signaliserte at den skulle stanse. Dette ble ikke etterkommet av sjåføren, som bare kjørte videre. Politipatruljen kjørte etter, og bilen holdt da ikke spesielt høy fart, ifølge det lokale politiet. Likevel mistet de bilen av synet på grunn av svingete veg, og da de kom over bilen etterpå hadde den kjørt av vegen, sier Lægdheim, som påpeker at det var snakk om en vanlig rutinekontroll.

– Så politiet så ikke selve utforkjøringa?

– Nei, det gjorde de ikke, opplyser operasjonslederen.

TRAFIKKULYKKE: Torsdag kveld ble det meldt om ei singelulykke ved Horvereidvatnet i Nærøysund. Vegen er stengt ved Mustadlia mellom Åneskorsen og Strøm.

TRAFIKKULYKKE: Torsdag kveld ble det meldt om ei singelulykke ved Horvereidvatnet i Nærøysund. Vegen er stengt ved Mustadlia mellom Åneskorsen og Strøm. Foto:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken