Gå til sidens hovedinnhold

Fortviler over hærverk, milliarder til veg og utspekulert spøk – her er onsdagen oppsummert

Fortviler over hærverk

Da lyset plutselig var borte på den ene siden av permobilen til Ludvig Høvik (42), tenkte familien først at det var pæra som hadde gått. Men så enkelt var det ikke.

Det viste seg at noen hadde utført hærverk og kuttet av en ledning på den elektriske rullestolen. Det synes Høvik er fryktelig unødvendig.

Jeg er veldig glad i å være ute. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si om dette, men jeg kjenner at jeg blir litt irritert. Det skal ikke være nødvendig å holde på sånn.

Ludvig Høvik

Tre milliarder til utbedring av E6

Fredag legges Nasjonal Transportplan fram, og regjeringspartiene vil bruke tre milliarder kroner til utbedring av E6 fra Grong og til Nordlands-grensa.

Disse pengene skal fordeles over de neste 12 årene, og bakgrunnen for at strekninga prioriteres er at den delvis er smal og svingete, samt at den er ulykkesutsatt.

Det vil høyne kvaliteten betraktelig på E6 gjennom fylket. Målet er en fartsgrense på 90 kilometer i timen på mye av strekninga.

Elin Agdestein, stortingsrepresentant for Høyre

La ut bilen for salg etter rampestrek

Linn Sæther (41) fra Namsos er ikke fremmed for en liten spøk, noe ektemannen Lars Petter Danielsen (43) ofte har fått merke. Denne uka ble imidlertid rampestrekene tatt til nye høyder.

Mandag denne uka «stjal» nemlig Linn bilen til mannen – som er Liverpool-supporter – for å foliere den med Manchester United-logo. Nå har Lars Petter lagt bilen ut for salg.

Lars Petter har måtte tålt mye spøk og tull om alt mulig opp gjennom åra, og kanskje spesielt når det kommer til fotball – for det stikker nok litt ekstra.

Linn Sæther

Får ny motivasjon av dattera

9. mars ble Simen Nysæter og samboer Mari Hågensen foreldre for første gang, da lille Erle kom til verden.

For bokseren fra Namsos ble dette et lyspunkt i det som er et utfordrende år på idrettsfronten. Nå tror 30-åringen at den nye livssituasjonen kan gi økt motivasjon for idrettssatsinga.

Det høres kanskje litt klisje ut, men for min del gir dette meg bare ny motivasjon. For nå handler ikke ting bare om meg selv lenger. Nå har jeg faktisk ansvaret for noen og jeg kjenner mer enn noen gang at jeg virkelig ønsker å få det til som idrettsutøver. Jeg har lyst til å gjøre det bra for de her heime.

Simen Nysæter

Frykter påskeferien ryker

Rikke Olufsen (22) fra Namsos bor og studerer i Oslo, som nå er rammet av en kraftig oppblomstring av koronasmitte.

Nå frykter namsosingen at påsketuren til heimlige trakter ryker som følge av smittesituasjonen.

Planen er å dra heim til påska og jeg gleder meg veldig til det. Men blir jeg smittet går det jo ikke, og selvfølgelig er det noe jeg er bekymret for.

Rikke Olufsen

Kommentarer til denne saken