Gå til sidens hovedinnhold

Frivilligsentral med nytt take away-tilbud, hytteboom på Bjørgan og butikkendring på Namdalseid: Her er tirsdagen oppsummert

Morten Antonsen (93) og Jorunn Strømhylden (63) fikk endelig servert tirsdagsmiddag igjen av Ella Flotten (82) og Halvor Solum (75) på Skage frivilligsentral – som har innført «ta med hjem tirsdagsmiddag».

Vi har savnet tilbudet. Som oftest lager vi oss mat selv, jeg og kona Astrid, men vi har pleid å kjøpe oss middag her om tirsdagene.

Morten Antonsen (93)

Dersom administrasjonen i Helse Midt-Norge hadde foreslått Magnussen 2-modellen ville Helse Nord-Trøndelag fått en økt økonomisk ramme på 72 millioner, men Helse Midt-Norge foreslår nå en løsning som vil gi HNT 24 millioner mer å rutte med.

Hvis løsninga blir vedtatt 4. februar, betyr det 201 millioner mindre for St. Olavs, og henholdsvis 24 og 177 millioner i økt ramme for Helse Nord-Trøndelag og Helse Møre og Romsdal.

Det er et kompromiss vi kan leve med.

Mathis Heibert, hovedtillitsvalgt i Overlegeforeningen på Sykehuset Namsos.

I mai går Coop Marked over til å bli Coop Prix, og butikksjefen på Namdalseid har trua på at dette skal bidra til økning i omsetninga.

Dette er noe som kundene våre virkelig har ønsket seg, og det ble god stemning når driftssjefen kom innom på fredag og ga oss nyheten.

Elin Setter, butikksjef

En stigende interesse for fritidsbolig og stengt grense mot Sverige kan gi byggeboom i skianlegget på Bjørgan. 

Den stigende interessen fikk en topp sist uke da Credo Eiendom solgte 13 byggeklare tomter – der ti av dem ble solgt til samme kjøper. Rostu Bolig AS på Verdal.

Vi er en eiendomsutvikler som vanligvis driver med eneboliger og leiligheter. Nå har vi lyst til å prøve oss i hyttemarkedet.

Robert Keim-Varslot i Rostu eiendom AS

Kommentarer til denne saken