Gjenåpnet puben

Det har gått sju år siden det var drift på Fossekailn på Statland, men forrige fredag var det klart for prøveåpning etter at samboerparet Geir Håvard Korsnes (45) og Monica Rakvåg (50) tok over tidligere i år.

Nå holder de åpent i hele sommer, og håper at mange har lyst til å ta turen innom.

Vi har fått så mye positiv respons fra folk som har sagt de skal komme, at vi har tro på at det skal gå bra. Vi skal prøve oss litt fram. Veien blir til mens vi går.

Geir Håvard Korsnes

Satser på bobilcamp

Tidligere i år ble kaia på Eidshaug lagt ut for salg. Da hev Annfrid Hopshaug og Osvald Bakke seg på og kjøpte eiendommen.

De tenkte de at de måtte gjøre noe mer med all plassen, og valget falt på bobilparkering – som nå har åpnet for gjester.

Vi er glade i å dra på tur med bobil selv, og når vi reiser er det nettopp sånne steder vi liker å stoppe på. Det er en nydelig utsikt herfra, og man får bo rett ved sjøen.

Annfrid Hopshaug

Unikt møte

Tirsdag kveld hadde Ole Martin Dahle i Norway Nature på Flatanger med seg den tyske turisten Rafael Labisch ut på båttur. Der fikk de en spesiell naturopplevelse.

For plutselig dukket det opp en familie av kvitnos, som ga dem et spektakulært show.

Du vet aldri hva som dukker opp, men dette er en av situasjonene som er veldig spesielle.

Ole Martin Dahle

Video av hendelsen kan du se på namdalsavisa.no

Drømmer om OL

Mens sommerferie for mange er forbundet med late dager på ei solseng, er det for freeski-utøveren Sebastian Schjerve tida der treningsintensiteten er på sitt høyeste.

Til vinteren kommer det mange høydepunkt for 21-åringen fra Namsos, blant annet X-Games. Men det er OL i Beijing som er hans desidert største mål.

Å få konkurrere i OL har vært en drøm siden jeg har vært liten. Jeg håper jeg kan bli tatt ut dit neste år.

Sebastian Schjerve

Samarbeider om ny musikk

I løpet av dette året vil det komme ny musikk fra artist og låtskriver, Tom Daniel Hansen Sylte. Med seg på laget har han fått låtskriver-veteran, Rolf Mokkelbost.

25 tekster skal tonesettes, og på sikt er planen at det skal komme et album. Hansen Sylte har fått på plass fullt band til prosjektet, og gleder seg til å gi ut den nye musikken.

Jeg tror det blir veldig fint. Mange vil kunne kjenne seg igjen i tekstene, samt at de vil skape liv og røre. Man må ha noe man kan danse og drikke øl til.

Tom Daniel Hansen Sylte