Grong-seier i scoringsrik affære

MÅLRIK SEANSE: Lørdagens G14-kamp mellom Grong og gjestene Leka/Rørvik 2 endte i et tosifret antall scoringer. Fra venstre: Eivind Myrvold Pettersen, Brian Wibe (Grong) og Erlend Myrvold Pettersen.

MÅLRIK SEANSE: Lørdagens G14-kamp mellom Grong og gjestene Leka/Rørvik 2 endte i et tosifret antall scoringer. Fra venstre: Eivind Myrvold Pettersen, Brian Wibe (Grong) og Erlend Myrvold Pettersen. Foto:

Ti ganger kunne Grongs G14-spillere strekke armene i været og juble for scoring i løpet av lørdagens heimekamp mot Leka/Rørvik 2.

DEL

G14 9er avd. 1

GRONG - LEKA/RØRVIK 2

10-0

Dommer: Sondre Bruce Fiskum.

GRONG: Kampen skulle i utgangspunktet spilles med ni spillere fra hvert lag på banen. I stedet ble lagene enige om å omgjøre seansen til et sjueroppgjør på grunn av knapphet i spillerstallen hos gjestene fra Leka.

Møtet mellom de hvitkledde og de blåkledde bar preg av høyt trykk fra grongningenes side. Sluttsifrene gjenspeilte også dette, der 10-0 til vertskapet ble stående som endelig resultat.

- Det var godt jobba av guttene. Nå ser vi fram til et spennende returoppgjør neste uke, da vi drar til Leka for å spille mot dem igjen, forteller Grong-lagleder Ann Jeanett Klinkenberg etter kampen.

- Vi er ikke flere enn vi må være på laget, men jeg tror spillerne hadde det artig på banen i dag. Koronaen har selvfølgelig satt sine spor da det har blitt litt lite med grunntrening, men det er jo kjempebra at vi har fått til en høstsesong, sier Leka-trener Svein Pettersen.

Grong innehar foreløpig tredjeplassen på tabellen i G14-lagenes BDO-serie avdeling 1 med tolv poeng etter seks kamper. For Leka/Rørvik 2 lar poengene fortsatt vente på seg etter at fem kamper er spilt.

- Vi har brukt litt tid på å finne rytmen siden sesongstart da det har vært en lang periode uten kamper, men nå ser jeg at formen er på plass og at vi har kommet inn i en fin flyt, sier Ann Jeanett Klinkenberg avslutningsvis.

Se tabellen i sin helhet her.

G14-OPPGJØR: Simen Romundstad (hvit) mister ballen til Leka-stopper Laurits Sørli Hanssen

G14-OPPGJØR: Simen Romundstad (hvit) mister ballen til Leka-stopper Laurits Sørli Hanssen Foto:

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken