Gå til sidens hovedinnhold

Har boligplanen klar, tårevåt VM-debut, kakefest i Grong og irritasjon over strømpris. Her er torsdagen oppsummert

Mens mange i samme situasjon sverger til hus, lovpriser Vegard Gravseth Stene konseptet som gjør det mulig for 22-åringen å bo i ei splitter ny leilighet på Vestre Havn.

Jeg har vært student i flere år og har ikke råd til å handle ny bolig med den standarden jeg ønsker. Derfor ga konseptet «leie-før-eie» meg en gyllen mulighet som jeg ikke kunne takke nei til.

Vegard Gravseth Stene

Det var søsteren hans i Trondheim som tipset om konseptet, som har blitt populært blant førstegangskjøpere som ønsker seg inn i et opphetet boligmarked.

Geir Ove Storøy ved Boligbyggelaget Tobbs avdeling i Namsos opplyser at dette er et pilotprosjekt.

Ane Appelkvist Stenseth ble rørt til tårer av kjæresten Jørgen Sæternes Ulvang etter å ha blitt nummer fem i sitt første verdensmesterskap.

Jørgen betyr så ekstremt mye for meg, dette hadde ikke gått uten han.

Ane Appelkvist Stenseth

25-åringen fra Grong ble nemlig nødt til å slippe et par gledestårer da meldinga fra Appelkvist Stenseth samboer og kjæreste, Jørgen Sæternes Ulvang, ble dratt opp i pressesonen etter VM-sprinten.

D betyr alt. Så «sipåt» æ sku bli no da.

Ane Appelkvist Stenseth

Jeg er glad jeg ikke har pulsbelte, for da hadde nok noen trodd at jeg har hjertefeil!

Bendy Appelkvist, mamma til Ane

Bendy Appelkvist var tilsynelatende rolig da dattera Ane Appelkvist Stenseth sto på startstreken i VM-finalen i sitt aller første mesterskap, men bak det sindige ytre var det en stor spenning innvendig.

Det er jo nervepirrende, men samtidig er jeg egentlig rolig også, for hun er i finalen, og det er jo mye bedre enn det egentlig var lov å håpe på.

Bendy Appelkvist

Sammen med Anes pappa, Aage Stenseth, hadde hun egentlig planlagt å følge datteras internasjonale mesterskapsdebut i Oberstdorf. Men da turen ikke lot seg gjennomføre, var det duket for VM-fest sammen med venner i Friskgårdens lokaler på Bergsmo, der Bendy og Aage jobber.

I fjor sommer reagerte han på nettleia.

Nå raser Conrad Henriksen (40) over strømprisen.

Så vanvittig at jeg ikke har ord for det.

Conrad Henriksen

Han har allerede begynt å grue seg til neste strømregning.

Kommentarer til denne saken