Her er alle inkludert!

SKOGLYVEGEN BARNEHAGE: I dette innlegget sier de ansatte i Skoglyvegen barnehage sin mening om lønn og utbytte blant private barnehagedrivere.

SKOGLYVEGEN BARNEHAGE: I dette innlegget sier de ansatte i Skoglyvegen barnehage sin mening om lønn og utbytte blant private barnehagedrivere. Foto:

Av

På grunnlag av den pågående mediedekningen av barnehagene ønsker vi ansatte å si vår mening.

DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.I Skoglyvegen barnehage er alle inkluderte, her får alle en sjanse uansett bakgrunn og minoritet.

Vi blir hørt, sett og respektert uansett om vi er assistenter, barne –og ungdomsarbeidere eller pedagogiske ledere. Her gjøres ikke forskjell på noen. Alle får være med på møter, slik at vi alle får informasjon og en felles forståelse for hvordan vi ønsker å jobbe.

Ansatte har lønn etter tariff, noe som innebærer at ingen tjener verken mer eller mindre enn de skal. Vi er en del av private barnehagers landsforbund, og pensjon er tariffestet. Else Marit er opptatt av at alle ansatte skal ha tilbud om kurs, felles opplevelser, og å være en del av et mangfold.

Barnehagen ble åpnet i 2004, og Else Marit har gjennom alle år strukket seg mye lenger enn man kan forvente av en leder. Vi i ansattgruppen mener at Else Marit fortjener sitt utbytte og lønn. Else Marit er bestandig tilgjengelig for både oss ansatte og foreldre – det er ingen 08-15:30 jobb. Om vi som ansatte blir bedt om å gjøre noe utenom arbeidstid, så får alle betalt – ingen jobber gratis.

Og alle vi som jobber i Skoglyvegen barnehage stiller oss bak at det faktisk er lov til å tjene penger – det gjør vi også!

Med ønsker om en fin jul, og et godt nyttår!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken