Gå til sidens hovedinnhold

– Elsparkesyklene er et livsfarlig leketøy

Det var centimetere om å gjøre før det smalt. Elin Bruun er fortsatt både sint og rystet etter at hun holdt på å frontkollidere med tre ungdommer som kom susende nedover gata på samme el-sparkesykkel.

– De kom kjørende midt i vegen på feil side, de lo og så alle andre veger enn rett fram. Jeg var på tur inn til sentrum og kjørte ikke fort. Heldigvis, sier Bruun.

Håper brukerne følger anbefalingene

– Vi håper brukerne følger anbefalingene for bruk av el-sparkesykler, sier kommunalsjef strategi og samfunnsutvikling Sigrid T. Angen.

14 år gammel dommer gikk gråtende av banen

En 14 år gammel fotballdommer opplevde treneren til et guttelag fra Namdalen som aggressiv etter en fotballkamp. Dommeren, som gikk gråtende av banen etter kampslutt, har varslet kretsen.

– Jeg opplevde treneren som sint og ble egentlig redd da han kom gående mot meg. Situasjonen var vanskelig og stressende, og jeg var på ingen måte forberedt på at en voksen person kan være så aggressiv mot en fjortenåring, sier dommeren og legger til:

– Jeg var i sjokktilstand. Det trillet noen tårer nedover kinnene mine når jeg gikk av banen.

Fotballtreneren: – Jeg har feilet

– Jeg har feilet. Jeg har allerede lagt meg fullstendig flat og innser selvfølgelig at jeg som voksen har bidratt til å sette en ung dommer i en vanskelig situasjon, forteller treneren.

Kjell Alseth, dommer-ansvarlig i Trøndelag fotballkrets, hyller den 14 år gamle fotballdommeren for at hun varslet kretsen, som nå har bedt om forklaring fra klubben til treneren.

Håper på hit med ellevill Lars Monsen-parodi

I fjor startet David Skaufjord produksjonsselskapet Hållingwood AS på Høylandet. Nå har han spilt inn den første tv-serie-piloten – og er strålende fornøyd med resultatet.

– Hvis hvor moro vi hadde det på settet er en indikator, blir det dødsbra, sier David Skaufjord til NA.

Nå er planen at den ferdige piloten skal sendes til flere kanaler, i håp om at noen skal bite på. Det skal være flere aktuelle kandidater som nå vurderer å gi klarsignal til å sette serien i produksjon.

Helle (8) og Ingeborg (8) jublet over å være tilbake på judotrening

Endelig var ventetida over for Ingeborg, Helle og resten av Namsos judoklubb. Onsdag kveld hadde klubben sin første trening på over et halvt år.

– Det er artig å være tilbake, og ikke minst er det artig å trene sammen igjen, nikket de to åtteåringene i enighet etter det som var deres første judotrening på godt og vel seks måneder.

Også Jørgen Hillestad, trener i namsosklubben, mener det var på høy tid at klubbtreningene begynte igjen.

– Det har vært lenge nok uten judo nå. Det er godt å ha på drakta igjen og ikke minst se at det er ganske bra oppmøte her i dag, slår Hillestad, som ble fast trener i klubben i sommer.

NT24: Markerer tilstedeværelse i Verdal – investerer minst 30 millioner i nytt bygg

Torsdag markerte Overhalla Betongbygg AS at de har sikret seg en strategisk posisjon i Verdal, med kjøpet av Spenncon tidligere i sommer.

– På denne måten beholder vi viktige industriarbeidsplasser i Trøndelag og sikrer vår drift i Overhallagruppen sterkere, sier adm. direktør Arnt Ove Amdal i Overhalla Betongbygg (OBB).

Amdal forteller at det kommer nytt utstyr i produksjonshallen, blant annet i form av nytt blandeverk. Han anslår investeringskostnadene til å være cirka 30 millioner kroner.

Kommentarer til denne saken