STEINKJER: Han etterfølger tidligere regiondirektør Bjørn Røthe Knutsen, og kommer fra stillingen som sjef for avdeling Helgeland i Mattilsynets region nord, hvor han har jobbet siden 2016.

– Jeg er veldig fornøyd med at Steinar Westerberg har takket ja til jobben. Han har lang ledererfaring og kjenner regionen godt. I tillegg har han med nyttige perspektiver fra andre steder, som vil være verdifulle inn i ledelsen i region midt og resten av Mattilsynet, sier administrerende direktør i Mattilsynet, Ingunn Midttun Godal, om ansettelsen.

– Mattilsynet har spennende oppgaver og et svært viktig samfunnsoppdrag. Både Mattilsynet og næringene rundt oss er i stor utvikling, og jeg ser fram til å få være med å lede og bidra inn i den viktige utviklinga, sier Steinar Westerberg,

Mattilsynets region midt får en direktør som kjenner regionen, næringene og Mattilsynet godt. Westerberg har tidligere jobbet som distriktssjef for Mattilsynet i Trondheim og Orkdal fra 2010 til 2013.

– Region midt representerer på mange måter hele Mattilsynets samfunnsoppdrag. Regionen har næringer innen hele matkjeden – fra fjord og jord til bord. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med regionen og aktørene her, sier Westerberg.

Region Midt dekker fylkene Trøndelag og Møre og Romsdal, og har regionskontor i Steinkjer. Han starter i stillinga 19. april.