Gå til sidens hovedinnhold

Her er mandagen oppsummert i NA

Samboerpar fikk korona

Det har blitt en uvanlig start på det nye året for Sandra Ingebretsen (31), Truls Breiby (31) og barna deres. Forrige uke fikk nemlig samboerparet påvist korona.

Fram til den positive testen, hadde pappa Truls hatt ungene alene for å unngå mest mulig nærkontakt med mamma Sandra. Nå er situasjonen snudd, og det er Truls som sitter isolert på loftet.

Det har vært noen heftige dager – det er det ingen tvil om.

Sandra Ingebretsen

Stor pågang for å ta lappen

Har du planer om å ta førerkort i løpet av 2021, kan det være lurt å starte planlegginga allerede nå.

Mange trafikkskoler merker nå stor pågang, og hos Trekanten trafikkskole i Namsos er det nå tre-fire ukers ventetid for å få komme i gang med kjøreopplæring.

Etter at vi åpnet igjen etter åtte uker med stengte kjøreskoler på vårparten i fjor, har det vært stor pågang, og det har bare vedvart utover høsten og vinteren.

Bent Are Hanssen, trafikklærer ved Trekanten trafikkskole

Stang ut for Ane i NM

Resultatene under ski-NM har vært litt under pari for Ane Appelkvist Stenseth fra Grong.

25-åringen mener likevel at hun er i god rute for å finne toppformen inn mot VM om en måned.

Akkurat nå er formen som den er, men heldigvis er det ikke mye som mangler.

Ane Appelkvist Stenseth

Russen får skryt

Forrige uke gikk flere russejenter i Namsos ut med at de starter opp en russegruppe hvor alle som ønsker det kan være med. Mange er glade for initiativet de har tatt.

Senterpartiets to ungdomskandidater i Trøndelag, Dorthea Elverum (24) og Maren Grøthe (19), takker dem for å skape åpenhet – og håper flere følger etter.

Så sosial som russetida bruker å være – er det ekstra sårt å kjenne seg utafor da. Derfor er det så bra at disse jentene tar tak. Det er absolutt til etterfølgelse for flere – guttene også.

Dorthea Elverum, ungdomskandidat på Senterpartiets stortingsliste i valgkrets Nord-Trøndelag

Slutter som kulturskolerektor

Øyvind Nordstrand har sagt opp sin stilling som kulturskolerektor i Nærøysund kommune. Dette gjør han for å få større fleksibilitet og muligheten til å gjøre ting han selv ønsker å gjøre.

Nå skal han jobbe i ei halvstilling som ledende lærer for kulturskolen i Bindal, men satser også på digital markedsføring og profilering for kulturlivet både lokalt, regionalt og nasjonalt.

Selv om kulturlivet har ligget dødt i snart et års tid, er det jo også slik at ting vil komme tilbake til normalen. Jeg vil forsøke å posisjonere meg slik at jeg kan bidra med mine tjenester når den tid kommer.

Øyvind Nordstrand

Kommentarer til denne saken