Trusebretting gikk viralt

Sandra Larssen Andersens video om trusebretting har blitt populær på videoplattformen TikTok.

I skrivende stund har videoen 1,5 millioner visninger.

– Jeg trodde det egentlig ikke helt selv – det er helt absurd. Det er tydelig at det var mange som relaterte seg til den og/eller syntes den var morsom.

Sandra Larssen Andersens

Til sine følgere på Instagram og TikTok deler hun de mange opplevelsene mammalivet tilbyr.

– Mammalivet er jeg veldig glad i, og jeg har inntrykk av at folk liker å se hva som skjer i livet bak fasaden. Det er ikke bare rosenrødt.

Sandra Larssen Andersens

Varmere enn Las Palmas

Mandag var fjerde dagen på rad med tropevarme i Namdalen, og Overhalla var aller varmest i Trøndelag i dag, med 30 grader - hele seks grader varmere enn Las Palmas på Gran Canaria hvor det var 24 grader.

Selv om temperaturen vil synke i løpet av uka, lover meteorolog Espen Biseth Granan godvær og relativt høye temperaturer fremover.

– Det blir nok en del bra vær. I dag har det vært østavind, og jeg tror det blir mest tørre forhold i Nord-Trøndelag og fortsatt fine temperaturer. Jeg ser det er mange steder som ligger på 29 og 30 grader i dag. Klokka 14.00 viste det 30 grader på målestasjonen på Overhalla. Gartland kommer etter med 29 blank, og det er flere som ligger tett oppunder.

Espen Biseth Granan, Meteorolog ved Meteorologisk institutt

Bjørn-Erik får drømmen oppfylt

Dyrevelferd står i fokus når Bjørn-Erik Nilsen nå har blitt selvstendig næringsdrivende som klauvskjærer.

– Det dukket opp på internett. Fra før av hadde jeg en kamerat av min far som hadde jobben, og ble raskt nysgjerrig. Jeg tok kontakt med en kjenning av meg – og fikk muligheten umiddelbart. De sendte meg rett på kurs, og deretter har det gått slag i slag. Så jeg har hatt jobben siden i fjor, gjennom Namdal Landsbrukstjenester SA.

Bjørn-Erik Nilsen

– Jeg trives bra i jobben og har bestandig hatt et ønske om å drive for meg selv. Nå er jeg i gang 100 prosent, de første oppdragene ble allerede unnagjort før helga. Utstyret jeg trengte kjøpte jeg av landbrukstjenesten.

Bjørn-Erik Nilsen