Gå til sidens hovedinnhold

Her er onsdagen oppsummert i NA

Slik blir påskeværet

Meteorologen oppfordrer til å bruke godværsdagene i påska godt.

– Palmesøndag vil bli en fin dag, med sørvestlig vind. Sola vil nok være framme med noen skyer innimellom, så her kan man forvente seg en periode med sol.

Anne-Mette Olsen ved Meteorologisk institutt.

Mettes handyman

For litt over ti år siden ble Per Thorvaldsen oppringt av ungdomskjæresten Mette, som lurte på om han ønsker å være med på gjenforening med gamle venner.

To måneder senere satt han med ring på fingeren.

Paret flytta til Namsos, og kjøpte hus i Vika. To år med oppussing av hus ga mersmak, og Per bestemte seg for å etablere egen bedrift. Nå tilbyr han vaktmestertjenester og snekker-oppdrag, under navnet Mettes Handyman.

– Man kan på en måte si at jeg tok utdanninga mi her inne, sier Per og ser seg rundt i rommet. Tanken var at jeg kunne ta på meg forskjellige oppdrag, og være en slags «altmuligmann». Både for privatpersoner og bedrifter.

Per Thorvaldsen

Samfunnshuset skal saneres

Etter en flere timer lang og intens debatt vedtok et flertall av kommunestyrets medlemmer at Namsos samfunnshus skal saneres.

Ordfører Arnhild Holstad (Ap) var ordstyrer på torsdagens kommunestyremøte, som ble avviklet på den digitale plattformen Teams.

DDDE med ny låt

Fredag gir DDE ut ei ny låt med Åge Aleksandersen som produsent og forfatter.

– Ringen er på en måte sluttet, når vi gir ut en ny sang med Åge Aleksandersen som produsent og forfatter av den norske teksten på låten.

Bjarne Brøndbo

Samtidig markerer de også starten på nedtellinga på hvordan de skal feire 30 år med rai-rai. For om nøyaktig ett år inviterer DDE til å feire 30 år med rai-rai i Trondheim spektrum.

– Lise (kona) dro meg med på håndball EM for herrer i Trondheim spektrum i januar i fjor, og når jeg så det folkehavet og opplevde den enorme stemninga tenkte jeg at her skal DDE invitere til 30-års fest.

Bjarne Brøndbo

Kommentarer til denne saken