Konserten sendes som en premiere klokken 19.00 lille Julaften, og blir liggende ute i opptak i en uke. Her får du se hele konserten med Thomas Brøndbo, og de rørende øyeblikkene når initiativtaker Magnus Wester deler ut av pengene som er samlet inn.

Alle som er abonnenter på NA har tilgang på konserten, og for hver abonnent som blir registrert som seer, donerer Namdalsavisa 10 kroner til innsamlingsaksjonen for vanskeligstilte i jula.

Du kan også bidra ved å vippse et valgfritt beløp til 45357

- Vi har godt over 10.000 abonnenter nå, pluss at enda flere har tilgang via familiedeling. Blir det like mange seere som for eksempel Terje Tysland-konserten vi sendte i påska, blir det over 50.000 kroner til aksjonen. På denne måten er det leserne og seerne som bestemmer hvor mye vi skal gi, sier NA-redaktør Kim Riseth.

Trenger du å kjøpe abonnement for å få tilgang, gir NA 50 kroner for hvert solgte abonnement. Abonnementet koster fra 1 krone, og aldri mer 49 kroner for første måned, og kan betales med Vipps. Det er ingen bindingstid.

- Konserten blir åpnet for alle seere seinere i jula, men nå kan du støtte aksjonen både ved å se på premieren, kjøpe abonnement der alle pengene går til aksjonen, eller vippse et frivillig beløp underveis, forklarer Riseth.

For å bli registrert som seer må du ha sett minst en fjerdedel av sendingen.

Er du i samme husstand som noen som abonnerer på NA, kan du dele abonnementet gjennom familiedeling. Det gjøres enklest ved å invitere gjennom Min side på namdalsavisa.no.